Moltes gràcies de tot cor

Unes 330 persones van assistir aquest cap de setmana als concerts "De tot cor" en suport a la Marató de TV3 i als infants i joves amb cardiopatia congènita al Foment Hortenc i a l'Escola Municipal de Música dels Àngels de Sant Cugat del Vallès. L'acte, presentat per l'actor i doblador Jaume Comas, va estar protagonitzat per Mònica Bernús, solista i mestra de música, el Quartet Klam i el Cor de Noies de l'Orfeó Català, amb Josep Surinyac al piano i Buia Reixach de directora.  


La interpretació del Quartet Klam amb Mònica Bernús com a solista va donar el tret de sortida als concerts amb un seguit de cançons dels diversos discos de la Marató dels últims anys que van tenir una gran acollida pel públic. Peces com Ets la millorSeré feliç o Cap cim és prou alt (cantada conjuntament amb el Cor de Noies de l'Orfeó Català) van fer aplaudir i moure el cos a totes les persones assistents a les dues sales.



Seguidament, les 25 cantaires del Cor de Noies de l'Orfeó Català, sota la direcció de Buia Reixach i acompanyades al piano per Josep Surinyac, van oferir amb les seves veus fresques i tendres un gran repertori format per dos lieds romàntics de Schubert i Mendelson, cançons nadalenques i cançons d'ara i de sempre dels cantautors Raimon i Maria del Mar Bonet. En un parell de les seves interpretacions Martina Arqués va acompanyar-les al violoncel. 



El toc final del concert va ser la interpretació conjunta de les dues formacions de cançons tan conegudes com No estàs sol, Tinc un pensament per a tu i Tornarem, que van comptar també amb l'entonació i l'entusiasme de tot el públic.  

Aquests dos concerts tanquen les activitats que des de l'AACIC CorAvant hem organitzat i donat el nostre suport per sumar-nos amb la Marató de TV3 d'aquest any, dedicada a les malalties del cor. 

Moltes gràcies De tot cor.