Aquest cap de setmana, des de l'AACIC CorAvant donem recolzament als concerts "De tot Cor" de Barcelona i de Sant Cugat del Vallès

Tot i que la Marató de TV3 va tenir lloc el cap de setmana passat, des de l'AACIC CorAvant hi continuem col·laborant oferint el nostre recolzament als concerts "De tot cor" que tindran lloc divendres 19 de desembre a dos quarts de deu del vespre al Foment Hortenc de Barcelona (carrer Alt de Mariner, 15) i diumenge 21 de desembre a les sis de la tarda a l'Escola Municipal de Música dels Àngels de Sant Cugat del Vallès (plaça Victòria M. dels Àngels).

Els protagonistes d'aquests concerts solidaris per la Marató de TV3 i pels infants i joves amb cardiopatia congènita seran Mònica Bernús, solista i mestra de música, el Quartet Klam i el Cor de Noies de l'Orfeó Català, amb Josep Surinyac al piano i Buia Reixach de directora.



Mònica Bernús i el Quartet Klam interpretaran una selecció de les cançons més emblemàtiques de les diferents edicions de la Marató amb adaptacions pròpies. El Cor de Noies de l'Orfeó Català ens oferirà un tast selecte del seu repertori: dos lieds romàntics de Schubert i Mendelson, tres cançons nadalenques i tres cançons d'ara i de sempre de Raimón i Maria del Mar Bonet. Per acabar, tots plegats interpretaran tres peces molt conegudes per a tots: No estàs sol, Tinc un pensament per tu i Tornarem

La Marató de TV3 va recollir un total de 8.864.016 euros que permetran impulsar la recerca en les malalties del cor gràcies a les desenes de milers de donatius i a les més de 2.000 activitats populars que van tenir lloc arreu dels municipis catalans. Aquesta xifra és provisional, ja que es poden realitzar donatius fins al 31 de març de 2015. 

Durant les darreres setmanes, des de l'AACIC CorAvant hem donat suport organitzant i participant en diverses conferències i actes que han ajudat a la coneixença i la comprensió de les cardiopaties congènites i permetran la investigació de les malalties de cor de naixement.