Gemma Solsona, psicòloga de l'AACIC CorAvant, participarà en la jornada sobre cardiopaties congènites a Girona

Gemma Solsona, psicòloga i delegada territorial de l'AACIC CorAvant a Girona, participarà en la jornada sobre cardiopaties congènites, que tindrà lloc el dimarts 9 de desembre a l'Auditori Josep Irla de Girona (edifici de la Generalitat de Catalunya. Plaça Pompeu Fabra,1) a partir de les 7 de la tarda. 

La jornada començarà amb la conferència "Cardiopaties congènites, del nen a l'adult, present i futur", a càrrec del Dr. Marc Figueras Coll, cardiòleg pediàtric de l'Hospital Universitari de Girona Dr. Josep Trueta; i la Dra. María Jesús Pérez Ayuso, cardiòloga de la Unitat de Cardiopaties Congènites de l'Adult de l'Hospital Universitari de Girona Dr. Josep Trueta. 

A continuació, Gemma Solsona parlarà sobre la vida quotidiana de les persones amb cardiopatia congènita més enllà de l'àmbit mèdic.  

Aquesta jornada s'inclou dins el Cicle de conferències "Les malalties del cor: què, com i per què?" que han organitzat l'Institut Català de la Salut - Gerència Territorial Girona, l'Institut d'Assistència Sanitària, i l'Institut d'Investigació Biomèdica de Girona Dr. Josep Trueta, en col·laboració amb la Marató de TV3.