Àngels Estévez, psicòloga de l'AACIC CorAvant, participarà a la conferència ‘El futbol mou el nostre cor’ a Tortosa

Àngels Estévez, psicòloga i delegada de les Terres de l'Ebre de l’AACIC CorAvant, participarà a la conferència “El futbol mou el nostre cor”, organitzada per la Fundació de la Federació Catalana de Futbol per donar suport a La Marató de TV3, el dimecres 26 de novembre a l’Aula Didàctica del Museu de Tortosa.

En la conferència també hi intervindrà l’especialista en medicina de l’educació física i esport i responsable de la Unitat de Medicina Esportiva i Promoció de la salut de la Clínica Esportiva Terres de l’Ebre, Dr. Joaquim Guasch.

El Dr. Guasch parlarà sobre la importància que tenen les revisions mèdiques per a la detecció precoç de les malalties del cor, en concret en les revisions dels futbolistes. A més, entrarà en detall en els mètodes actuals de detecció així com dels símptomes de les malalties del cor que poden afectar als jugadors. Per la seva banda, Estévez tractarà sobre els problemes que tenen els pacients amb malalties i patologies del cor i de quina manera afecten a la seva vida familiar i social. Per exemple, explicarà què passa amb la pràctica del futbol en aquests casos i com canvien els hàbits d’aquells que tenen malalties coronàries.

L’acte també comptarà amb l’assistència del president de la Fundació de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subies, i del seu vicepresident, Pere Guardiola.